Baklava tot aan uw deur!


Baklava tot aan uw deur!

Online shoppen is tegenwoordig één van de normaalste zaken van de wereld geworden. Een pak melk of een pot aardbeienjam wordt met gemak tot uw deur bezorgd.

Tot voor kort was u gewend om een heerlijke baklava in ons café te ervaren of af te halen om thuis ervan te genieten. Maar mede doordat wij een bijzondere tijd beleven en iedereen helaas minder vaak naar buiten kan, vonden wij het hoog tijd om de volgende stap te zetten.

Vanaf heden is de Serifoglu webshop online! Dat betekent dat u zorgeloos vanuit uw huis met een paar muisklikken ons ruim en verrukkelijk assortiment aan baklava’s kunt bestellen.

Wij bezorgen zo snel mogelijk helemaal tot aan uw deur! De bestellingen die voor 19:00 uur geplaatst zijn, worden de volgende werkdag geleverd door Trunkrs in de avonduren (met uitzondering van maandag, zaterdag, zondag, feest- en actiedagen). Voor zakelijke adressen leveren wij overdag met PostNL, geef wel bij de bestelnotitie aan dat het om een zakelijke adres gaat. Lees meer over onze Verzending & Bezorging.

Al benieuwd naar onze webshop? Neemt u dan alvast een kijkje en als u de verleiding niet kunt weerstaan: bestel dan met gemak uw gewenste baklava!