Serifoglu Plein 40-45

Serifoglu

Café & Patisserie

Vestiging

Serifoglu Plein '45-'45

EEN GEZELLIG CAFÉ AAN HET PLEIN ’40- ’45

Als gevolg van de toenemende vraag was het onvermijdelijk geworden om een tweede vestiging in Amsterdam te openen. In 2016 opende Serifoglu Café en Patisserie aan het gezellig Plein ’40-’45 haar deuren.

Men kan hier in het sfeervol café of op het ruim terras zorgeloos genieten van diverse traditionele baklava, zoetigheden, heerlijke gebakjes, hartige hapjes met een warme kopje thee of koffie. Daarnaast verwelkomen wij u graag samen met uw vrienden en/of familie voor een rijk en onbeperkt ontbijtbuffet of een luxe lunch dat dagelijks vers wordt geserveerd.

Adres:
Slotermeerlaan 115
1063 JN Amsterdam

T: 020 611 0328
E: info@serifoglu.nl

Navigeer met Google Maps

Openingstijden:
Ma – Zo: 08.00 – 01.00
(Keuken tot 00.30)

Volg ons:

  Vestiging:

  Impressie

  Serifoglu West Plein '45-'45

  ZEER BREED SCALA AAN DESSERTS EN GEBAKJES

  Naast onze welbekende variatie aan baklava kunt u bij Serifoglu genieten van een zeer exclusieve selectie bestaande uit Traditionele zoetigheden en hartige koekjes. Uiteraard vullen we dit heerlijk menu aan met onze romige taarten die ook op bestelling bereid kunnen worden.

  EEN UITGEBREID EN ONBEPERKT ONTBIJTBUFFET

  Daarnaast is ons café & patisserie een favoriet hotspot voor de ontbijtliefhebbers. Met een heerlijk, uitgebreid en onbeperkt Turks ontbijtbuffet inclusief soep dat wordt verrijkt met traditionele deeg -en ontbijtgerechten, Turkse thee en nog veel meer staan wij garant voor goed begin van de dag! Wij ontvangen u graag samen met uw vrienden en/of familie voor een exclusief ontbijt of een luxe lunch dat dagelijks vers wordt geserveerd.