Serifoglu Afhaalwinkel

Serifoglu

Afhaalwinkel

Vestiging

Serifoglu Afhaalwinkel

EERSTE VESTIGING VAN SERIFOGLU

Jaren geleden vertrokken een paar ambitieuze vakmannen uit de Turkse stad Gaziantep met als doel de Turkse ambachtelijke zoetigheden wereldwijd bekend te maken. Als gevolg openden ze in 1989 de Serifoglu Afhaalwinkel in Amsterdam.

Serifoglu afhaalwinkel werd meteen een favoriete locatie voor zoetliefhebbers. Men kan hier al jarenlang terecht voor het afhalen van traditionele baklava, lekkernijen, heerlijke hartige/zoete koekjes en hartige hapjes. Zowel schaal als per kilo’s verkrijgbaar.

Adres:
Bernard Loderstraat 15
1063 NZ Amsterdam

T: 020 303 83 10
E: info@serifoglu.nl

Navigeer met Google Maps

Openingstijden:
Ma – Zo: 10.00 – 21.00

Volg ons:

  Vestiging:

  Impressie

  Serifoglu Afhaalwinkel

  FAVORIETE LOCATIE VOOR ZOETLIEFHEBBERS

  Serifoglu afhaalwinkel werd meteen een favoriete locatie voor zoetliefhebbers. Men kan hier al jarenlang terecht voor het afhalen van traditionele lekkernijen, heerlijke koekjes en hartige hapjes. Schalen vol ambachtelijke baklava met pistache, walnoot, kokos of chocolade, maakt het kiezen niet makkelijk.

  VUL UW DOOS OF SCHAAL MET HEERLIJKE ZOETIGHEDEN

  Met onze doosjes in diverse maten (0,5 – 1 – 1,5 kg) die wij graag voor u vullen met onze legendarische baklava of onze andere zoetigheden, kunt u ook thuis of op een andere locatie u laten verwennen.

  Ook voor grote hoeveelheden bent u bij onze afhaalwinkel aan het juiste adres. Laat een schaal (circa. 3,5 kg) vullen met de heerlijkste baklava van Nederland, een verrukkelijke Su Boregi of diverse traditionele lekkernijen uit ons assortiment! Bel vooraf met 020 611 0328 om uw grote bestelling te plaatsen.