Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

FAQ

FAQ Wij helpen jouw veelgestelde vragen te beantwoorden

Lees hieronder een aantal vragen die vaak gesteld worden over onze baklava leveringen aan huis. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op of stuur een e-mail naar shop@serifoglu.nl.

Hoe kunnen we jou helpen?

Wij verpakken onze baklava zeer zorgvuldig en verzenden deze vervolgens via PostNL of Trunkrs.

Voor 19:00 uur besteld wordt volgende werkdag bezorgt. Leverdagen zijn dinsdag t/m vrijdag. Geen levering in het weekend en maandag.

Via track and trace link die je krijgt van PostNL en Trunkrs. In de Track & Trace vind je precies waar je pakketje is en hoe laat deze wordt afgeleverd.

Het kan zijn dat de bevestiging in uw spambox terecht is gekomen. Mocht dit niet het geval zijn en het langer dan 60 minuten is geweest dat u de bestelling heeft geplaatst, verzoeken we u contact op te nemen via shop@serifoglu.nl.

We verzoeken u uw spam- of reclamebox te controleren. Mocht u het daar ook niet ontvangen hebben, kunt u contact met ons opnemen via shop@serifoglu.nl. We laten het u dan alsnog toekomen.

Ja, dat is mogelijk. Voor zakelijke adressen versturen wij via PostNL, wel aangeven bij de bestelnotitie dat het gaat om een bedrijfspand. Wilt u zakelijk bestellen en laten berzorgen naar je medewerkers ivm feestdagen, dat is ook mogelijk u kunt mail sturen naar shop@serifoglu.nl voor verdere informatie. Op factuur bestellen is ook mogelijk.

Bewaar de baklava wanneer ze zijn bezorgd in het afgesloten doosje en op kamertemperatuur en niet in de koelkast. Om de juiste smaak te ervaren, adviseren wij u om uw baklava uiterlijk 7 dagen na de aankoop te consumeren.

Nee, helaas zijn er geen vaste tijden.

Nee helaas, online bestellingen worden verstuurd.

Nee, helaas wij hebben geen levering in het weekend.

Alleen per mail via shop@serifoglu.nl. U kunt terugbelverzoek indienen als u liever telefonisch wilt contact opnemen.

Nee, Serifoglu heeft het herroepingsrecht van de consument uitgesloten vanwege de korte houdbaarheid van het product en het feit dat een bestelling altijd maatwerk is. Nadat we een succesvolle betaling hebben ontvangen is de verkoop definitief.

Heb je echter een klacht over de baklava’s, dan willen wij die natuurlijk onderzoeken. Stuur ons een mail waarin je uitlegt wat er mis is. Wij reageren daar uiterlijk binnen 2 werkdagen op.

Ja is mogelijk tenzij het op tijd wordt doorgeven. Geef uw wijziging zsm door voor 14:00 uur is het nog mogelijk, daarna is niet meer mogelijk. Serifoglu is niet verantwoordelijk voor eventuele typefouten en/of foutief aangeleverde adressen.

Al onze baklava’s kunnen sporen van noten, melk, lactose, tarwe en eieren bevatten.

Uiteraard. Wij gebruiken geen ingrediënten waarvoor dieren worden geslacht.

Dit zijn de feestdagen voor 2023 waarop wij NIET leveren:
Tweede paasdag maandag 10 april
Koningsdag donderdag 27 april
Hemelvaart donderdag 18 mei
Tweede pinksterdag maandag 29 mei
Eerste kerstdag maandag 25 december
Tweede kerstdag dinsdag 26 december