Productinformatie

Ingrediënten en allergenen

Dagelijks bereiden wij onze producten met verschillende ingrediënten, sommige van deze ingrediënten bevatten allergen. Allergenen zijn eiwitten die in voedsel voorkomen die een allergische reactie kunnen opwekken bij mensen met een ‘voedselovergevoeligheid’. In sommige gevallen kunnen de klachten levensbedreigend zijn om die reden nemen wij dit onderwerp dan ook zeer serieus.Wij werken in een open bakkerij op een ambachtelijke wijze, dus er is kans op sporen van alle allergenen door kruisbesmetting

Soort Baklava
Ingrediënten Meel, ei, zetmeel, melk, griesmeel, boter, suiker, water, citroen en volgens soort zit er antep pistachenoten, walnoten, hazelnoten of chocolade, oreo, stroopwafel, speculoos in.
Allergenen Ei, Melk, Lactose, Soja, Gluten, Noten, Sulfiet
Soort Turkse koekjes (Kurabiye)
Ingrediënten Tatli Kurabiye: Meel, poedersuiker, boter, ei, vanillesuiker volgens soort zit er chocolade, hazelnoot, walnoot, pistache, amandel, aardbei, appel, sinaasappel.

Tuzlu Kurabiye: Meel, ei, zout, gist, margarine nigellazaad, sesam

Allergenen Ei, Soja, Gluten, Noten

In al onze vestigingen is er een allergenendossier aanwezig. Vraag er gerust naar.