Verzending en bezorging

Verzending en bezorging

Lees hier alles over de verzending levertijd en waar je rekening mee moet houden.

Snel genieten van je baklava!

Je kunt natuurlijk niet wachten tot je die lekkere ambachtelijke baklava van Serifoglu in huis hebt! Lees hier alles over de verzending levertijd en waar je rekening mee moet houden.

Bestellingen die voor 16:00 uur besteld zijn, worden de volgende werkdag in behandeling genomen. (met uitzondering van zaterdag, zondag, feest- en actiedagen) maar wees er wel op bedacht dat post altijd kan vertragen. Leveringstijden zijn meestal tussen 17:00 en 22:30 uur. Wij adviseren u om een privé adres voor aflevering op te geven, omdat er anders vertragingen kunnen ontstaan.

Bewaar de baklava wanneer ze zijn bezorgd in het afgesloten doosje en op kamertemperatuur. Om de juiste smaak te ervaren, adviseren wij u om uw baklava uiterlijk 7 dagen na de aankoop te consumeren.

Nadat wij uw producten hebben verstuurd, versturen wij een Track and Trace link naar uw e-mailadres. Door hierop te klikken komt u automatisch terecht op de pagina van PostNL of Instabox (voorheen Red je Pakketje), waar u het verloop van uw bestelling kunt volgen. Zo weet u precies waar uw pakket zich bevindt en wanneer u deze ongeveer kunt verwachten.