Verzending en bezorging

Verzending en bezorging

Lees hier alles over de verzending levertijd en waar je rekening mee moet houden.

Snel genieten van je baklava!

Je kunt natuurlijk niet wachten tot je die lekkere ambachtelijke baklava van Serifoglu in huis hebt! Lees hier alles over de verzending levertijd en waar je rekening mee moet houden.

De bestellingen die voor 16:00 uur besteld zijn, worden altijd dezelfde dag geleverd bij PostNL. (met uitzondering van vrijdag, zaterdag, zondag, feest- en actiedagen).

Bewaar de baklava wanneer ze zijn bezorgd in het afgesloten doosje en op kamertemperatuur. Om de juiste smaak te ervaren, adviseren wij u om uw baklava uiterlijk 7 dagen na de aankoop te consumeren.

Nadat wij uw producten hebben verstuurd, versturen wij een Track and Trace link naar uw e-mailadres. Door hierop te klikken komt u automatisch terecht op de pagina van PostNL, www.postnl.nl, waar u het verloop van uw bestelling kunt volgen. Zo weet u precies waar uw pakket zich bevindt en wanneer u deze ongeveer kunt verwachten.

Drukte bij PostNL

Vanwege de sluiting van essentiële winkels wordt er veel online besteld en heeft PostNL het erg druk. Houd rekening met vertraging in de bezorging.

In schema, voor Nederland (bestelling afgerond voor 16.00 uur):

Verzenddag op: Verzonden: Bezorgd:
Maandag Maandag Dinsdag (15% kans op woensdag/donderdag)
Dinsdag Dinsdag Woensdag (15% kans op donderdag/vrijdag)
Woensdag Woensdag Donderdag (15% kans op vrijdag/zaterdag)
Donderdag Donderdag Vrijdag (15% kans op zaterdag/dinsdag)
Vrijdag Vrijdag Zaterdag (15% kans op dinsdag/woensdag)