Verzending en bezorging

Verzending en bezorging

Lees hier alles over de verzending levertijd en waar je rekening mee moet houden.

Snel genieten van je baklava!

Je kunt natuurlijk niet wachten tot je die lekkere ambachtelijke baklava van Serifoglu in huis hebt! Wij verpakken onze baklava zeer zorgvuldig en verzenden deze vervolgens via Trunkrs (privé) of PostNL (zakelijk). Lees hier alles over de verzending levertijd en waar je rekening mee moet houden.

Verzendinformatie

Bestellingen die voor 19:00 uur besteld zijn, worden de volgende werkdag thuisbezorgd met Trunkrs (met uitzondering van zaterdag, zondag, feest- en actiedagen) maar wees er wel op bedacht dat post altijd kan vertragen. Leveringstijden zijn meestal tussen 17:00 en 22:30 uur. Wij adviseren u om een privé adres voor aflevering op te geven, omdat er anders vertragingen kunnen ontstaan. Voor zakelijke adressen verzoeken wij dit te vermelden bij de bestelnotitie, namelijk die worden met PostNL verstuurd.

Handig om te weten: weekend en maandag zijn geen bezorgdagen.

Voor onze Belgische en Duitse fans:
Wij verzenden onze baklava ook naar België en Duitsland. Houd er wel rekening mee dat zendingen naar deze landen als reguliere pakketten verstuurd worden. In België moet er voor ontvangst getekend worden.

Nadat wij uw producten hebben verstuurd, versturen wij een Track and Trace link naar uw e-mailadres. Door hierop te klikken komt u automatisch terecht op de pagina van Trunkrs of PostNL waar u het verloop van uw bestelling kunt volgen. Zo weet u precies waar uw pakket zich bevindt en wanneer u deze ongeveer kunt verwachten.

Andere verzendwijze
Wil je een andere verzendwijze? Neem dan even contact via shop@serifoglu.nl met ons op. Wellicht kunnen we het regelen.