Verzending en bezorging

Verzending en bezorging

Lees hier alles over de verzending levertijd en waar je rekening mee moet houden.

Snel genieten van je baklava!

Je kunt natuurlijk niet wachten tot je die lekkere ambachtelijke baklava van Serifoglu in huis hebt! Wij verpakken onze baklava zeer zorgvuldig en verzenden deze vervolgens via Trunkrs (privé) of PostNL (zakelijk). Lees hier alles over de verzending levertijd en waar je rekening mee moet houden.

Verzendinformatie

Privéadressen bestellingen die voor 19:00 uur besteld zijn, worden de volgende werkdag thuisbezorgd met Trunkrs (met uitzondering van maandag, zaterdag, zondag, feest- en actiedagen) maar wees er wel op bedacht dat verzendingen altijd kan vertragen. Leveringstijden zijn meestal tussen 17:00 en 22:00 uur. Wij adviseren u om een privé adres voor aflevering op te geven, omdat er anders vertragingen kunnen ontstaan.

Voor zakelijke adres bestellingen die voor 16:00 uur besteld zijn, worden de volgende werkdag bezorgd met PostNL (met uitzondering van maandag, zaterdag, zondag, feest- en actiedagen) maar wees er wel op bedacht dat post altijd kan vertragen. Graag ook altijd vermelden bij de bestelnotitie dat het om een zakelijk levering gaat.

U kunt uiteraard altijd mailen naar shop@serifoglu.nl voor nadere informatie over zakelijke bezorgingen.

Handig om te weten: maandag, zaterdag en zondag (weekend) zijn geen bezorgdagen.

Track and Trace
Nadat wij uw producten hebben verstuurd, versturen wij een Track and Trace link naar uw e-mailadres. Door hierop te klikken komt u automatisch terecht op de pagina van Trunkrs (u ontvangt deze op de dag van bezorging tussen 14:00-17:00) of PostNL waar u het verloop van uw bestelling kunt volgen. Zo weet u precies waar uw pakket zich bevindt en wanneer u deze ongeveer kunt verwachten.

Voor onze Belgische en Duitse fans:
Wij verzenden onze baklava ook naar België en Duitsland. Houd er wel rekening mee dat zendingen naar deze landen als reguliere pakketten verstuurd worden. In België moet er voor ontvangst getekend worden.

Andere verzendwijze
Wil je een andere verzendwijze? Neem dan even contact via shop@serifoglu.nl met ons op. Wellicht kunnen we het regelen.