Baklava waarin je het oranjegevoel terugvindt


Baklava waarin je het oranjegevoel terugvindt

Het WK voetbal is volop aan de gang en deze ronde belooft een spannende te worden. De Oranjesupporters blijven de WK voetbal aandachtig volgen, want ons Oranje is er tijdens deze editie ook bij!

Het WK voetbal staat ook gelijk aan gezellige voetbalavonden waarbij men de wedstrijden volgt met familie en vrienden. Tijdens zo’n gezellige voetbalavond mag natuurlijk een lekker hapje niet ontbreken.

Dit groot voetbalfeest bracht ook onze vakmannen op een uniek idee. Om het Oranjegevoel bij de zoetliefhebbers nog meer te stimuleren, was het hoog tijd voor een baklava met een populair Nederlands ingrediënt, oftewel Stroopwafel baklava!

De welbekende Nederlandse koek komt daarbij smaakvol samen met de Turkse authentieke baklava. Deze unieke baklava is zeker het proberen waard.

Wilt u ook het WK voetbal nog gezelliger en smaakvoller maken of gewoon een exclusief variant van baklava ontdekken? De stroopwafel baklava kunt u gedurende het WK voetbal verkrijgen bij alle Serifoglu vestigingen en online bestellen.