Laat jouw baklava verantwoord en snel bezorgen met Trunkrs


Laat jouw baklava verantwoord en snel bezorgen met Trunkrs

Naast het genieten van de heerlijkste baklava van Nederland, deze ook verantwoord, kwalitatief en snel laten bezorgen? Dankzij de samenwerking tussen Serifoglu en Trunkrs wordt dat gerealiseerd!

Trunkrs is een bezorgdienst die ten minste 99% van de zendingen op het vooraf afgesproken tijdstip bezorgt en, 100% uitstootvrij. Daarnaast geniet je bij bestellingen op werkdagen (m.u.v. vrijdag) al de volgende dag van je baklava.

Indien je op doordeweekse werkdagen (ma t/m do) voor 19:00 uur bestelt, worden de bestellingen al de volgende avond tussen 17:00 en 22:00 uur bezorgd. Bestel je in het weekend (vr t/m zo) dan worden de bestellingen op de eerstvolgende werkdag in behandeling genomen. Maandag, zaterdag en zondag worden namelijk geen pakketjes bezorgd.

Daarnaast is het volgen van je pakket bij Trunkrs erg simpel! Met een unieke track-and-trace code, die je op de leverdag rond 16.00 ontvangt van Trunkrs, kun je jouw pakket volgen en chatten met de bezorger. Mocht je niet thuis zijn, meldt dit dan aan de bezorger via de chatfunctie. Je kunt er ook voor kiezen het bij de buren te laten bezorgen (n.v.t. in de Waddeneilanden, België en Duitsland). Breng zelf uw buren hiervan op de hoogte. Al je vragen kun je ook op de website vinden bij kopje klantenservice.

Wil jij de heerlijkste baklava van het land ook op een snelle en milieuvriendelijke manier laten bezorgen tot aan jouw deur? Bestel direct via onze webshop!