Speculoos in een Turks jasje


Speculoos in een Turks jasje

Onmisbaar met een kopje koffie of een glaasje thee en een belangrijke teken dat Sinterklaas weer in het land is, u raadt het waarschijnlijk al: Speculoos! Tegenwoordig is het meer dan alleen een koeksoort. Men kan inmiddels genieten van lekkere taart, frisse ijs of een romig vla met speculoos.

Vooral tijdens de feestdagen is dit verrukkelijk ingrediënt nog populairder. Ook aan onze lekkernijspecialisten gaf de speculoos de nodige inspiratie om dit bijzonder jaar toch feestelijker af te sluiten.

Daarom heeft men een uniek recept bedacht met niets minder dan… speculoos! De authentieke baklava werd hierbij gecombineerd met de knapperige speculoos en omgetoverd tot speculoos baklava!

Dit exclusief variant was eerst speciaal uitgebracht voor de sintviering, maar is zodanig een succes geworden, dat wij hebben besloten om dit termijn te verlengen tot 31 december 2020!

Dit betekent dat naast de baklavaliefhebber ook de fan van speculoos nu genoeg reden heeft om een bezoek te brengen aan Şerifoğlu! U bent van harte welkom om de buitengewone combinatie van krokante baklava en knapperige speculoos te proeven!